Bodrum is een geliefde vakantiebestemming in Turkije

Bodrum is voor veel Nederlanders een bekende vakantiebestemming in Turkije. De bekendste reisaanbieder in Nederland heeft rechtstreekse vluchten naar Bodrum dus je bent er binnen een paar uur vliegen. Deze vluchten vinden vooral in het hoogseizoen zeer regelmatig plaats dus er is keuze genoeg. Het zijn wel chartervluchten die meestal op wat ongunstige tijden vertrekken. Je moet er dus geen bezwaar tegen hebben om ’s morgens om vijf uur op het vliegveld te staan of ’s nachts om half twee op je vakantieadres te arriveren.

Een volledig verzorgde vakantie is wat veel mensen aanspreekt

Veel mensen boeken een vakantie naar Bodrum in Turkije omdat er vakanties worden aangeboden waarbij alles is inbegrepen. Niet alleen de vlucht en het hotel, maar ook de transfer van de luchthaven naar je vakantiebestemming is meestal bij de prijs inbegrepen. Bij aankomst op het vliegveld staan er vaak rijen taxibusjes te wachten om de vakantiegangers naar hun hotels te vervoeren. Ook als je weer naar huis gaat word je door een lokale vervoerder netjes bij de luchthaven afgezet. Tijdens je verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen als je een all-inclusive vakantie boekt. Daarnaast kun je gedurende de dag ook vaak nog snacks, gebak en andere lekkernijen nuttigen en de hele dag door drankjes halen. Dit is allemaal inbegrepen bij de prijs voor je vakantie. Vooral gezinnen en jongeren vinden dit een ideaal concept voor hun vakantie.

Waarom is Bodrum zo populair?

Bodrum is een populaire badplaats in Turkije. Omdat de plaats aan de kust ligt kun je heerlijk aan het strand liggen. Veel vakantiegangers geven hier de voorkeur aan boven een vakantie in het binnenland, ook al heeft het hotel waar ze verblijven een zwembad. Wanneer je in Bodrum verblijft kun je heerlijk aan het strand liggen en daarnaast een bezoek brengen aan de stad met leuke winkeltjes en gezellige markten waar je voor weinig geld heerlijk eten kunt kopen en ook leuke plaatselijke snuisterijen. Ook is Turkije bekend om de grote hoeveelheid namaakproducten. Vooral sigaretten en parfum worden massaal nagemaakt. Zo kun je er voor een schijntje een duur parfum kopen. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit een stuk minder is dan van het origineel.

Bron: http://www.turkijeallinclusivevakantie.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *