Luxe vakantie villa’s

Op vakantie ga je zeer waarschijnlijk om optimaal te genieten, rust te ervaren en jezelf wat luxe te gunnen. Meer luxe dan in een vakantievilla kun je bijna niet krijgen. Je hebt onder andere ruimte om je heen, vaak is er een zwembad aanwezig, je hebt een privégedeelte buiten en zo hebt u vaak de keuze uit diverse faciliteiten om het verblijf te upgraden.

Luxe vakantie villa’s Thailand

Thailand is een land waar u waarschijnlijk heen gaat als u op zoek bent naar zon, strand en prachtige landschappen. Thailand is populair onder de backpackers, omdat het leven er relatief goedkoop is. Dat maakt het land niet alleen populair onder backpackers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een luxe vakantie, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Doordat het leven daar goedkoop is, kunt u meer geld besteden aan een luxe villa en in Thailand weten ze wel wat luxe is! Zo is er ruim keuze aan vakantiehuizen op eilandjes als Koh Phi Phi of Koh Samui met een prachtig uitzicht over de zee. Bent u meer een liefhebber van de ongerepte natuur? Dan zijn er ook talloze mogelijkheden om een villa te kiezen prachtig gelegen in het oerwoud in het midden of noorden van Thailand.

Luxe vakantie villa’s Europa

Wanneer u wat minder ver weg van huis wilt heeft Europa ook genoeg te bieden. Van het Mediterrane zuiden tot de Noorse fjorden, keuze genoeg. Wanneer u een keuze hebt gemaakt waar u precies heen wilt, is de volgende stap het zoeken van een accommodatie. Ga bij uzelf na wat uw budget is en welke eisen u stelt aan de accommodatie. Wilt u een privévilla? Wilt u een zwembad? Hoeveel badkamers/toiletten moeten er aanwezig zijn? Wat moet de afstand zijn van bijvoorbeeld het strand of het zwembad? Vraag uzelf af wat u echt belangrijk vindt en ga dan op zoek naar een luxe villa die helemaal past bij uw wensen. En bent u een echte zon liefhebber, kijk dan eens bij Residence Royale naar hun ruime aanbod van luxe vakantievilla’s in het zuiden van Europa.