Tickets naar Ibiza

Herkent u het dat het een verschrikkelijk opgaven isom een vakantie te kiezen? Er zijn talloze vakantiebestemmingen en er zijn honderden hotels. Maar welke moet u nu kiezen. Wij geven u tips and tricks over hoe u het beste een vakantie naar Ibiza kunt kiezen.

Als eerste gaat u kijken wat er allemaal te doen is op de vakantiebestemming. Ibiza staat bekend om haar bruisende nachtleven en dat is dan ook de hoofdreden dat je naar Ibiza zou moeten toegaan. Er zijn talloze clubs, deze bevinden zich allemaal in het Zuidoosten. De lokale bewoners wonen verspreid op het eiland. Wilt u toch genieten van Ibiza, maar ook gewoon uw nachtrust pakken? Dan kunt u misschien beter net buiten het centrum gaan zitten.

Vlieg naar Ibiza al vanaf 99 euro.

Hoe kiest u het meest geschikt hotel in Ibiza?

Heeft het elke kamer ene balkon? Is de accommodatie uitgerust met een eethoek of zithoek? Kunt u zelf koken in uw appartement? Heeft u een ouderwetse of een splinter nieuwe flatscreen tv? Heeft u een koelkast waar net een pakje chocolade melk in kan of een ruime koelkast waar u al uw drank koud kunt zetten? En zo gaat het maar door. Een aantal andere faciliteiten die mooi zijn voor een hotel zijn:

  • Bad
  • Bidet
  • Gratis toiletartikelen
  • Buitenzwembad
  • Handdoeken
  • Schone kamer

Locatie in Ibiza

De locatie waar uw hotel zich bevind is ook van groot belang. Ligt het midden in de stad of juist ver en is het 10 km rijden naar het volgende drop of stad? Zijn er veel restaurants in de buurt? Maar ook is het een stuk relaxter als de bar en restaurants lekker dichtbij zitten. Zit u wat verder van het centrum dan is het een aanrader om een auto te huren. U kunt dan eenvoudig het gehele eiland verkennen en hoeft zich niet druk te maken om bussen of taxi’s. Wij hebben zelf getest wat duurder is. Als u een week de auto huurt bent u ongeveer 300 euro kwijt. Dat staat gelijk aan 10 taxi ritjes. U kunt dus beter om kopzorgen te besparen een auto huren.

Voor de sportievelingen onder ons is er ook fietsverhuur. Het eiland is helemaal rond te fietsen in 20 uur. Dus als u de uitdaging aan durft is het leuk avontuur om te kijken of u nog steeds zo fit bent als u zelf dacht te zijn.

Vliegen naar Ibiza

Ibiza is slechts 2 en een half uur vliegen vanaf Amsterdam. Het is letterlijk opstijgen de maximum hoogte voor ongeveer anderhalf uur aan houden en dan begint u alweer te dalen. Kijk een filmpje op uw laptop en voor u het weet land u weer in Ibiza. Vlieg naar Ibiza kan al op zijn goedkoopst vanaf 99 euro voor een retour ticket.

Wilt u meer informatie over tickets naar Ibiza? Kijk voor meer informatie op www.ticketsibiza.nl.